dinsdag 10 december 2013

Data's

Vandaag was het weer een goede dag. Ik heb daarom ook maar al mijn aandacht gezet op het leren van mijn maatschappijwetenschappen, waarvan ik morgen een SE heb. Volgens mij moet dit goed gaan komen.

Ook heb ik mijn urine weer op kweek laten zetten omdat er twee weken geleden weer een nierbekkenontsteking was geconstateerd, ik heb toen antibiotica gehad en deze sloeg niet aan en toen zijn ze maar weer een antibiotica gestart. Ik voel me nu wel redelijk goed, en ik denk zelf dat de ontsteking weg is. Toch heb ik voor de zekerheid de urine weggebracht om er 100% zeker van te zijn dat er geen ontstekingen meer zitten.

Ook krijg ik veel vragen over wanneer ik weer naar het ziekenhuis moet voor vervolg onderzoek.
14 Januari moet ik naar de nefroloog (nierspecialist), dit zat het eerste gesprek zijn met een nefroloog op de volwassen afdeling en als het goed is gaan ze mij onderzoeken op vasculitis.
20 Januari moet ik voor het eerst naar een Mdl professor op de volwassenafdeling. Het duurt allemaal nog best lang maar in de tussen tijd heb ik contact via de mail met mijn kinder mdl.

We hebben nog niks binnen van het Azm, en als dit volgende week nog niet binnen is gaan we er maar weer eens achteraan bellen. Dat is ondertussen een standaard gegeven geworden. Maar wie weet bellen ze deze week nog vanuit hun zelf de wonderen zijn de wereld nog niet uit haha :P



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

.